OVER ONS
Erwin Nijboer Cycling Algarve


Erwin Nijboer Cycling organiseert persoonlijke en luxe fietsbelevingen in de Algarve.  

In een prachtig afwisselend landschap, met bijna autovrije wegen en waar de zon meer dan 3000 uren per jaar schijnt, leent de Algarve zich tot fietsland bij uitstek. Het hele jaar door kan in Portugal gefietst worden en zijn de routes toegankelijk voor iedere fietser op elk niveau. 

Erwin Nijboer, een Tukker in voornamelijk Spaanse dienst, dat is wel een typering die bij hem past als het over zijn wielercarrière gaat.  Want in de twaalf seizoenen dat hij zich verdienstelijk heeft gemaakt als professional, werkte hij voor veel spaanse sprinters en klassementsrijders, onder wie Marino Lejarreta en Pello Ruiz Cabestany. Zijn bekendste kopman was echter vijfvoudig Tour de France winnaar Miguel Indurain  Hij vroeg Erwin in 1994 zijn meesterknecht te worden in de ploeg van Banesto. Dit werd een prachtige en waardevolle periode, een bijzondere herinnering om te koesteren.   

Twaalf jaar wielrennen: logisch dat Erwin daar een schat aan ervaring en anekdotes heeft overgehouden. Prof zijn is topsport. Het vraagt niet alleen doorzettingsvermogen en het uiterste van jezelf maar leidt ook tot ongekende prestaties. Pieken en nooit opgeven!  

Erwin Nijboer Cycling onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die hij geeft, hierdoor kunt u de fijne kneepjes van het vak leren. Deze fietsbeleving wordt een toevoeging aan uw toekomstige fietservaringen.  

Natuurlijk staan we ook open voor uw speciale wensen om samen met u de ideale fietsbeleving samen te stellen.