GROEPEN

JE GRENZEN VERLEGGEN

Ben je met je vrienden, collega’s, of club toe aan een unieke sportieve fietsbeleving en wil je graag je grenzen verleggen? Of wil je in het voorseizoen al vroeg in vorm komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, zowel voor de racefiets als voor de mountainbike! En of je nu een beginnende of een fanatieke fietser bent bij ons is iedereen welkom.

Door de jaren heen heeft Erwin Nijboer Cycling ruime ervaring met het begeleiden en trainen van zowel grote als kleine groepen. Onder deskundige en persoonlijke begeleiding leer je de fijne kneepjes van het wielervak. Het gaat hierbij niet alleen om het aantal kilometers die we maken maar ook om het genieten en de gezelligheid. We bespreken en oefenen diverse technieken zodat je een wordt met je fiets. Ook kijken we naar je zitpositie en je ademhaling. Aan het eind van de week fiets je als een prof!

Wil je onze fietsbeleving geheel op eigen wens afstemmen, neem dan contact op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken zodat je reis op maat gemaakt wordt!

* Minimale deelname 8 personen.