DAMES

DAMESFIETSEN WORDT STEEDS POPULAIRDER

Erwin Nijboer is vroeger ploegleider en trainer geweest van het damesteam Therme en hij vond toen al dat het fietsen voor vrouwen een vergeten doelgroep was terwijl er legio vrouwen zijn die deze passie delen. De fietswereld bestaat nog altijd veelal uit mannen maar de laatste tijd wordt het damesfietsen steeds populairder. Om aan de wens van veel dames (of je nu beginnend of ervaren bent) tegemoet te komen kun je nu bij Erwin Nijboer Cycling terecht.

Bij ons kun je je fietsambitie naar een hoger niveau tillen en je fietskennis en -beheersing verbeteren. Elke dag komen er verschillende technieken aan bod zoals klimmen, afdalen en hoe bochten te nemen ook wordt er gelet op de zitpositie en je ademhaling.

Wie regelmatig beweegt leeft gezonder en wordt daardoor mentaal en geestelijk sterker bovendien is sporten in zo’n damesgroep leuker en geeft een gevoel van saamhorigheid.

Wil je onze fietsbeleving geheel op eigen wens afstemmen, neem dan contact op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken zodat je reis op maat gemaakt wordt!

*Minimale deelname 8 personen