BEDRIJVEN

ALLES DRAAIT OM VERTROUWEN


Door jarenlang hard te werken en zelfinzicht, dat ik niet in de wieg was gelegd voor kopman, heb ik de titel meesterknecht verdient. Meesterknecht wordt je niet zomaar, je moet laten zien dat je jezelf weg kunt cijferen, dat je trouw bent aan je kopman en dat je ten alle tijden voor hem door het vuur gaat. Onze band was gebaseerd op wederzijds respect voor elkaar. Hij was de kopman en ik zijn zaakwaarnemer.

Ik bepaalde wanneer we naar voren gingen in een peloton omdat ik zag dat een peloton ging breken of dat er gevaar dreigde voor een valpartij. Indurain had/heeft blindelings vertrouwen in mij en volgde dan klakkeloos. Een knik met mijn hoofd of een tik op zijn bil was al voldoende. De meeste Spaanse wielrenners zijn klein maar Indurain niet, hij heeft dezelfde lengte als ik en we hadden dezelfde fietsmaat dus bij pech kon hij zo die van mij overnemen. Alles klopte!!

Zowel bij het wielrennen als in het bedrijfsleven zijn vertrouwen en inzet de sleutel tot succes. Als je elke dag het maximale wilt geven en op hoogte wilt presteren vergt dat veel van jezelf en moet je er veel voor doen en laten.
Het gaat er niet om dat je de beste mensen bij elkaar hebt maar dat ze zo goed op elkaar zijn ingespeeld dat ze samen het beste team vormen. Door blindelings vertrouwen is de band sterk en hoe sterker de band, hoe hoger de prestaties.

Bij Erwin Nijboer Cycling haal je met je bedrijf het beste uit jezelf en je medewerkers door middel van samenwerken tijdens het fietsen. Door deze vorm van teambuilding wordt zowel lichaam als geest ontspannen met als resultaat minder ziekteverzuim doordat je stressbestendiger wordt.
Erwin geeft een presentatie over zijn leven tijdens en na het fietsen en de overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven.

Wil je met je bedrijf onze fietsbeleving geheel op eigen wens afstemmen, neem dan contact op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken zodat je reis op maat gemaakt wordt!